Monitor Audio Airstream S300

ma s300

De Monitor Audio S300 is een nieuw krachtig draadloos luidsprekersysteem met Airplay.

 
Dit eenvoudig te gebruiken draadloze systeem biedt toegang tot de iOs apparaten voor het ongecomprimeerd streamen van audio offline en online via een wifi-netwerk uit bronnen zoals spotify en youtube. De Airstream S300 kan ook fungeren als een soundbar voor uw televisie via de 3.5 mm stereo jack-verbinding.

De gebruiksvriendelijke S300 heeft een lichte kromming, waardoor de aan de zijkanten geplaatste tweeters het geluid beter kunnen verspreiden. De luidsprekerunits, 2 woofers en 2 tweeters hebben ieder een eigen versterker. Krachtige en nauwkeurige stuurprogramma's leveren een indrukwekkend bereik met een dynamische en krachtige lagetonenweergwave. De golddome tweeters zorgen voor een natuurlijke en gedetailleerde hoge tonen.

Een intelligent automatische positie correctie systeem van Monitor Audio gebruikt een geïntegreerde microfoon om de opstelling te bepalen, vrij staand, aan de wand of in de hoek, en past automatisch de weergave aan zodat de S300 klankmatig altijd optimaal presteert, ongeacht de locatie.

Dit geavanceerde audiosysteem is leverbaar in wit en donker grijs en kost €425,-

s300-pcs300-ipad

Van-Duppen-Merken

Scroll to Top