Arcam

Arcam heeft zich altijd ten doel gesteld om topkwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Met dat ideaal voor ogen ontwikkelden de Engelse bouwers een voor een dergelijk gespecialiseerd bedrijf ongekend groot assortiment met apparatuur voor veeleisende muziek- en filmliefhebbers.
 
Anders dan veel andere bedrijven in dit segment, ontwikkelt Arcam veel producten geheel in eigen huis. Zo was Arcam de eerste Britse producent die een cd-speler bouwde zonder gebruik te maken van componenten van derden. De afgelopen jaren heeft het ontwerpteam van Arcam ook meermaals bewezen dat functionaliteit en geluidskwaliteit prima samen kunnen gaan. De AVR600 surround receiver is hier een goed voorbeeld van, net als de compacte Solo Mini. Beide apparaten werden overladen met juichende recensies in de internationale audiobladen.

Een bijzondere prestatie voor een fabrikant als Arcam, maar geen reden om op de welverdiende lauweren te gaan rusten. Vanzelfsprekend? Zeker niet. Maar voor Arcam biedt dat een uitdaging die ze met plezier aangaan, zoals u zult kunnen zien en horen. Arcam – Bringing music and movies to life.

Van-Duppen-Merken

Scroll to Top