naim-logo

Naim Unitiqute

naim unitiqute front 10pc 0

De UnitiQute is het kleine broertje van de Uniti en lijkt in veel opzichten op zijn grote broer. Ondanks zijn wat bescheiden afmetingen staat hij zijn mannetje en natuurlijk kunt u genieten van de echt Naim sound!

De UnitiQute is een alles-in-één audiospeler met een groot aantal ingebouwde bronnen: FM/DAB, Internet Radio, MP3/iPod, Digitaal streamen van muziek en USB en Bluetooth Apt-X. Met Internet Radio kunt u een grote keur aan radiostations ontvangen uit binnen- en buitenland. Met de gemakkelijke bediening en duidelijk afleesbaar OLED scherm kunt u gemakkelijk kiezen uit duizenden radiostations.

Een andere belangrijke troef van de UnitiQute is de mogelijkheid om muziek te streamen van een PC of NAS. De UnitiQute is hiervoor zelfs voorzien van draadloze Wifi connectie, waardoor hij door het gehele huis contact kan maken met het thuisnetwerk. Door de ondersteuning van het UPnP ™ protocol is het nog gemakkelijker geworden om uw muziekcollectie te bereiken in hoogwaardige kwaliteit.

Heeft u toch te weinig aan alle ingebouwde bronnen dan kunt u gebruik maken van de digitale ingangen van de UnitiQute om gebruik te maken van de ingebouwde DAC. Hierdoor kunt u gemakkelijk het audiosignaal van uw digitale tv, computers of game consoles via de UnitiQute laten lopen. Aan de voorzijde is de UnitiQute voorzien van een USB ingang voor het afspelen van muziek Vvan USB geheugensticks of draagbare muziekspelers. Via de afstandsbediening van de UnitiQute kunt u gemakkelijk de meeste muziekspelers bedienen.

Bijzonder en uniek is de eigenschap dat u uw iPod digitaal kunt verbinden met de UnitiQute. U maakt dus gebruik van de interne DAC ipv de DAC in de iPod zelf. Dit zorgt voor een aanzienlijk kwaliteitsverbetering bij het afspelen van muziekbestanden via uw iPod.

Met de n-Stream app uit de iTunes store kunt u uw UnitiQute via iPhone/iPad/iTouch bedienen. Dit zorgt voor een nog gemakkelijkere bedienen vanuit uw luie stoel.

De Belangrijkste kenmerken van de UnitiQute zijn:
Uitgangsvermogen: 2 x 30W bij 8ohm, 2 x 45W bij 4ohm
SubwooferUitgang
Analoge ingangen: 1 x 3.5mm jack voorzijde 1 x RCA/Cinch
Digitale ingangen: 5 x Spdif (2 x optisch, 2 x coax, 1 x 3,5mm jack) Ondersteunde formaten: Internet Radio (WMA, MP3 streams, MMS)
Hi-res 24bit/192kHz

UITVERKOCHT-  wij wachten op de opvolger, de Uniti Atom
        naim unitiqute rear panel 0naim unitiqute front 50pc 0naim unitiqute front 3 4 0

 

 

Van-Duppen-Merken

Scroll to Top