naim-logo

Naim XP5 XS power supply

naim xp5xs front on

Deze nieuwe XP5 XS voeding is het kleinere broertje van de XPS voeding. De XPS voeding is een van de zwaarste voedingen uit het Naim assortiment en bedoeld om bijvoorbeeld een CDX2, CDS3, HDX, NDX, DAC en ND5 XS te voeden en zo de geluidskwaliteit naar een nog hoger niveau te brengen.

Nu is de prijs van de XPS voeding altijd een groot struikelblok geweest voor veel liefhebbers, zeker als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld de prijs van een ND5 XS (Naim streamer) en de Naim DAC. In beide gevallen is de voeding aanzienlijk prijziger dan de bron. Daarbij komt ook nog is dat hoogte van de componenten lager is (XS in vergelijking met Classic producten).

Met de XP5 XS voeding komt Naim iedereen tegemoet die toch een XPS voeding wil hebben in een kleiner jasje. De nieuwe voeding past cosmetisch perfect bij de ND5 XS en Naim DAC. Hij past overigens ook op alle andere producten die je met een XPS kan voeden. De prijs is een stuk vriendelijker en de prestaties zijn zeer goed in verhouding met de prijs. De voeding wordt geleverd inclusief burndy voedingskabel en is bij ons te beluisteren.

naim xp5xs rear panel

naim xp5xs front 3 4

 

Van-Duppen-Merken

Scroll to Top