piega

Piega Premium 3.2

Piega Premium32piega-premium-32-zwart

De zeer geliefde luidsprekers uit de Premium serie zijn zowel klankmatig en esthetisch een genot. Alle luidsprekers in de Premium range zijn voorzien van de legendarische Piega LDR Ribbon tweeter waardoor ze in de hoge tonen uiterst verfijnd en kristalhelder klinken. Moderne bas units met MDS technologie zorgen voor volumineuze prestaties in de bas.
Alle modellen overtuigen door hun wonderbaarlijke muzikaliteit, ook op laag volume.

Zoals alle Piega luidsprekers, zijn ook de Premium behuizingen van 100% aluminium. Top design en technologie worden in perfectie samengebracht. Naast de ribbon luidspreker technologie is de uit volledig aluminium vervaardigde zuil, één van de kenmerkende technologieën van Piega Zwitserland. Met de resonantiearme aluminium behuizingen weten ze zelfs de meest kritische luisteraars te overtuigen.

De Premium modellen met Piega Ribbon tweeter zijn er in verschillende groottes, van kleine 30cm hoge Premium1.2 compacte luidspreker tot de slanke zuilen Premium 3.2 en 5.2. Binnen deze serie ook een center-speakers verkrijgbaar, waardoor de Premium lijn ook zeer geschikt voor surround liefhebbers. Hiervoor is deze lijn ook goed te combineren met de AP3 wandluidsprekers.

De Premium serie is leverbaar in combinaties van aluminium, zwartte of witte behuizing met zilver, zwart of wit front vanaf €1095,-/stuk

Piega Premium 3.2 specificaties:

- 2 1⁄2-weg systeem vloerstaande luidspreker
- 2 x 10 cm MDS® bass - 1 x LDR tweeter 2642 MKII
- Geadviseerd versterker vermogen: 20 - 150 Watt
- Gevoeligheid: 90 db/W/m
- Impedantie: 4 Ohm
- Frequentie bereik: 38 Hz - 50 kHz
- Connectie: Multi-Connectors
Afmetingen: H 97 cm, W 16 cm, D 17 cm
Gewicht: 14 kg

Van-Duppen-Merken

Scroll to Top