sonusfaber

Sonus Faber

Sonus Faber is een Italiaans merk dat op ambachtelijk wijze luidsprekers fabriceert die een genot zijn voor zowel het oog als het oor. Hiervoor gebruik van een combinatie van natuurlijke materialen, zoals hout en leer, de modernste luidsprekerunits en zeer uitgekiende wisselfilters.

De filosofie van Sonus Faber is om de luidspreker te zien als een muziekinstrument zelf, om zo goed mogelijk een live-ervaring te benaderen, De kasten worden gebouwd zoals een vioolmaker dit doet: met de mooiste houtsoorten en lakken. De kastvorm heeft een elegante vorm, die aan muziekinstrumenten doet denken, maar ook een praktische functie vervult, namelijk het voorkomen van staande golven in de behuizing. Sonus Faber past dit principe toe op alle modellen, van de kleinst, Toy, tot de grootste, Homage luidsprekers.
De klankbalans wordt bepaalt aan de hand van vele luistertest.

Sonus Faber speakers munten uit in een zeer groot en precies ruimtelijk beeld en een rustige, warme weergave.

Van Duppen Audio is er trots op de geweldige producten van Sonus Faber als enige erkende winkel in regio te mogen voeren. Helaas zijn er andere bedrijven in de regio die ook verleidt worden door de uitstekende reputatie van Sonus Faber en hiermee proberen klanten te lokken via het internet. Controleer altijd via de importeur even of u te maken hebt met een betrouwbare leverancier die ook aan de garantie- en leveringsvoorwaarden kan voldoen! Sonus Faber dealers

Van-Duppen-Merken

Scroll to Top